Bel direct met: 0575 463 289 of email met

Ezelfokkerij de Mettemaat

 

Dierhouderij de Mettemaat kent een verscheidenheid aan buitendieren. Wat begon bij het hobbymatig fokken van ezels is door de jaren heen uitgegroeid tot een volwaardige fokkerij waar al vele verschillende jonge dieren zijn geboren.

Voor de mensen op de zorgboerderij is dit een leuke activiteit. Alle dieren groeien op met veel menselijke aandacht, hierdoor zijn de dieren die opgroeien op de Mettemaat lief, aanhankelijk en makkelijk in de omgang.

De dieren die op de Mettemaat worden gefokt en groot gebracht worden voor het grootste gedeelte verkocht aan serieuze belangstellenden.

Daarnaast hebben we ook een Mobiele Kinderboerderij, Levende Kerststal en verschillende mogelijkheden om een dier bij ons te huren. Ga naar ‘VERHUUR’ voor meer informatie hierover.

Heeft u nog vragen over de dierhouderij, fokkerij of verkoop dan kunt u bellen met Jan Groot Roessink. Telefoon: 06 22 57 27 49

VERHUUR

Bij dierhouderij de Mettemaat is van alles mogelijk. U kunt bij ons terecht voor o.a.:

  • Ezeltochten
  • Mobiele kinderboerderij
  • Levende kerststal
  • En nog veel meer!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een boeking doen? Neem dan contact met ons op!


KWALITEITSEISEN

De Mettemaat is een bekende en erkende stal. Zo is het bedrijf aangesloten bij het Nederlandse Ezelstamboek, de Nederlandse Bond van geiten-houders en de Nederlandse Parkdierenvereniging.